#292 SHE’S HAVING A FALL BREAK AS WELL

Het was half zes, Mart vroeg of ik nog een stukje mee ging ‘toeren’, zoals hij dat noemt. Mij best, ik had toch niets beters te doen – zoals het hoort in de herfstvakantie. Ik stond voor de kapstok, me af te vragen of ik een winterjas aan zou moeten toen ik me bedacht dat ik vandaag nog helemaal niet buiten was geweest. Slecht eigenlijk, maar goed, ook daar is het herfstvakantie voor. Ik griste nog snel mijn camera mee. Uit ervaring is gebleken dat goede fotomomenten zich altijd voordoen wanneer je er géén bij je hebt. Als ik besluit mijn bakbeestje wel mee te zeulen gebruik ik hem meestal niet, maar dat even terzijde. Vandaag klopte deze theorie eens niet. We bromden langs een struik waarvan de bladeren felrood gekleurd waren. Een lieveheersbeestje hielt zich schuil onder één van de blaadjes. Voorzichtig verplaatste ik haar naar de bovenkant. Ik verwachtte dat ze weg zou fladderen, maar ze gaf geen kick. Ik heb deze week al twee dagen in bed doorgebracht. Dat lieveheersbeestje had waarschijnlijk besloten om hier haar herfstvakantie door te brengen.

2 comments

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s