#289 PEOPLE ON THE STREET ‘TILL THE DEPTS OF NIGHT

Door een combinatie van drukte op het werk, al geplande feestjes en andere afspraken ging het niet lukken om een paar dagen op vakantie te gaan deze herfst. Onder het mom van ‘we gaan er toch even tussenuit’ besloten we om naar Amsterdam te gaan. Een museum bezoeken, beetje shoppen, een keertje uit eten en gewoon even ‘weg’. We vertrokken vanmiddag, met extreem veel bagage (ik ben schuldig – ik had bijna vier paar schoenen meegenomen voor twee nachtjes… Maar ik heb me in weten te houden en nam uiteindelijk ‘maar’ drie paar mee.) Ik denk dat ik een liefde voor steden heb ontwikkeld omdat ik er zelf niet in één woon. Ik hou van die drukte, altijd gezelligheid, lichtjes, mensen op straat tot diep in de nacht. Ook vandaag kreeg ik weer een fijn gevoel toen we de stad binnenreden. We maakten het onszelf comfortabel op de kamer (lees: ik gooide al mijn zooi in een hoekje en mijn kamergenoot mopperde dat hij het graag netjes wilde houden) en ik nam een foto van ons uitzicht. ’s Avonds gingen we lekker uit eten. Daarna terug naar het hotel, waar ik heerlijk in slaap viel terwijl de rest van de stad gewoon door raasde. 

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s