#284 MULTIFUNCTIONAL

Ten eerste houdt hij je warm. Héél warm. Vervolgens kan je hem om je hoofd slaan (wel drie keer als je dat zou willen) als het regent, zodat je haar droog blijft. Heeft je vriend(in) het nu ook koud, dan kan je hem/haar een stukje van deze enorme sjaal bieden en er gezellig samen in schuilen. En ten slotte: mocht je je nou heel erg vervelen, even aan je conditie willen werken of gewoon van touwtjespringen houden – lucky you, dat kan je er ook mee doen.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s