#281 DOTTING

Dit zelfportret heeft me gewoon te veel tijd gekost om ‘m niet uit te kiezen als foto van vandaag. Ik ben sowieso een groot deel van de dag bezig geweest met tekenen – veel creativiteit voor een foto was er dus niet meer over. Je zou misschien zeggen dat ik het heb vervloekt, het zetten van al die puntjes. Echter is het tegendeel waar. Voor mij was het een soort bezigheidstherapie: een rustig muziekje op, puntje hier, puntje daar. Ik denk dat ik wel anderhalf uur heb zitten stippelen, met bovenstaand resultaat. Sommigen zouden er waarschijnlijk helemaal gek van worden. Mij gaf het juist tijd om lekker weg te dromen, alleen maar te hoeven tekenen en alles rustig aan te doen – stipje bij stipje.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s