#272 HOMEWORK ON FRIDAY (???)

Met fotografische zelfportretten maken heb ik na driekwart jaar aanklungelen redelijk wat ervaring. Ik zeg niet dat de resultaten er ook altijd zo uitzien, maar ik kan inmiddels erg creatief oplossingen bedenken voor het probleem: ‘hoe maak ik een foto van mezelf, zonder statief?’ Schoenendozen, kapstokken en spiegels – ik heb van alles gebruikt en er vaak behoorlijk wat tijd in gestoken. Ook voor een tekenopdracht besloot ik al mijn registers open te trekken. Als je de vorige nacht niet hebt kunnen slapen omdat je opeens zo’n goed idee hebt, dan kan je eigenlijk niet anders. Ik zat één uur, twee uur, drie uur voorovergebogen aan mijn bureau. Het enige wat ik zag waren mijn tekeningen, fel verlicht door een IKEA lamp. (Vanuit mijn ooghoek zag ik af en toe ook de groeiende puinhoop waardoor ik omringd was, maar daar maakte ik me nog even niet druk om.) Volgens mij is dit de eerste keer ooit dat ik op vrijdagavond huiswerk heb gemaakt. En ik deed het nog met plezier ook.

PS. Mocht je ook benieuwd zijn naar het resultaat, klik dan even hieronder!

 

A lot of space in my head

 

 

Camera eyes

4 comments

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s