#270 PYJAMA DAY (PART TWO)

 

Ik schreef al eerder over pyjamadag. Vandaag hield ik deze ook, maar dan iets anders: ik moest namelijk gewoon naar school. Ik ken verhalen over iemand die zich vroeg moest melden en toen uit protest in haar pyjama naar school kwam, maar dat leek me toch niet zo’n strak plan. Daarom trok ik mijn aller fijnste Zara bloemetjesbroek uit de kast, samen met een hele zachte trui. Hierbij droeg alleen geen pantoffels, zoals op bovenstaande foto. In tegenstelling tot in pyjama naar school komen, zou ik nog best op mijn pantoffels gaan. Als het ’s ochtends niet zo koud was, tenminste.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s