#263 BUSY

Ik weet niet wat het is, maar de laatste tijd heb ik het zo druk! School, dans- en pianoles, huiswerk wat zich opstapelt en ook nog een sociaal leven met veel leuke mensen die ik ook wel eens buiten school wil spreken. En wiens idee was het ook alweer om iedere dag een foto te maken en te voorzien van een begeleidende tekst die er enigszins toe doet? Oh ja, dat was ikzelf (maar ik doe het met plezier, hoor. En al was het niet zo: ik ben verdorie bij dag 263, no way dat ik nu nog opgeef!) Aan het einde van de dag ben ik blij als ik alles op mijn to-do lijstje heb afgevinkt en naar bed kan. Eigenlijk mag ik ook niet klagen. Ik heb een vriendin die gymnasium doet, en in haar agenda zijn de lijntjes niet gevuld met ‘drukdrukdruk’ maar met écht huiswerk. (Al schrijft ze wel heel braaf alles op, nog net niet in volzinnen en met mooie, grote letters. Wel overzichtelijk, maar zo lijkt het inderdaad alsof je altijd héél veel moet doen.) Vandaag sloeg ik mijn agenda open, en keek naar de volgende dag. Ik zag negen regeltjes, allemaal heerlijk wit, onbeschreven en dus… huiswerkvrij! Wat nu? Ik zou natuurlijk vooruit kunnen werken, maar besloot om eens aan de dingen te beginnen waar ik nooit aan toekom. Rustig mijn nagels lakken (en het er vervolgens weer afhalen, je kent me inmiddels), mijn kamer opruimen en even lekker niets doen – dat is tenslotte ook belangrijk.

2 comments

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s