#261 SMILE

Vanochtend ging ik onder de douche staan, moe en… nou ja, gewoon moe. Ik stelde de temperatuur lekker hoog in, misschien zou dat helpen. Na een paar minuten schrok ik op, helemaal rood van het warme water. Door de hitte was ik even weggedoezeld. Ik draaide snel de kraan dicht. De badkamer was veranderd in een sauna: de condens droop van de tegels en het snot kwam uit al mijn holtes. Ik wikkelde een handdoek om me heen en liep naar de wastafel voor een plens koud water in mijn gezicht. Druipend kwam ik omhoog. Ik zag een smiley op de beslagen spiegel en lachte terug.

One comment

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s