#259 SLEEPOVER

De één kwam heel dapper op de fiets, met voorop een kussen en een luchtbed, het dekbed onder de snelbinders. De meesten lieten zich echter afzetten met de auto, of het slaapgerei werd later gebracht. Niet heel praktisch, maar voor een sleepover met zes meiden hadden we niet genoeg kussens, slaapzakken en matrassen. We maakten muffins volgens een recept wat er heel goed uitzag, maar in de praktijk bleek het anders. Vies is niet het goede woord, eerder… gewoon niet lekker. Dit in tegenstelling tot de zelfgemaakte pizza’s, die heel goed lukten. Dit kwam dan ook nog vaak op een willekeurig moment langs in onze gesprekken. ‘Ja, dat ben ik met je eens, vier uur natuur- scheikunde per week is echt te veel. Maar die pizza’s waren wel heel lekker!’ We gingen door met The Hungergames, een film die bijna iedereen al gezien had (Mienke de dag van tevoren zelfs nog), maar dat maakte niets uit. Bij het spannende moment deden we het licht uit en – ook al wisten we wat er ging komen – we schrokken ons helemaal kapot en gilden alles bij elkaar. De rest van de avond verliep ook zeer luidruchtig, maar dat was natuurlijk wel te verwachten. De gesprekken gingen van jongens, naar meisjes, naar rare namen, of je ooit kinderen zou willen (‘Als ik een jongen krijg wil ik er daarna nog één, als ik een meisje krijg ga ik met mijn man in overleg.’), hoe je had geheten als je een jongen was, toekomstige beroepen, dromen, school (maar niet te veel), schaduwen op het plafond en weer terug. Het begon zachtjes, het geklets klonk steeds harder. Tegen de tijd dat iedereen begon te schreeuwen siste ik ‘Ssssht!’ en begon het weer van voor af aan. Oh ik was zo blij dat er nog heel wat deuren tussen ons en mijn ouders zaten. Mocht je je afvragen wat we in godsnaam aan het doen zijn op bovenstaande foto, dan verwijs ik je door naar mijn vriendin Mienke, zij kan het heel goed uitleggen. De laatste keer dat we op de klok keken stond er een vier op, en die was niet van vier over half elf.

One comment

  1. Wat was het geweldig leuk!!! Zeker vaker doen! ” (‘Als ik een jongen krijg wil ik er daarna nog één, als ik een meisje krijg ga ik met mijn man in overleg.’),” => Ja zeker, het is een zeer strak plan van mezelf, ik heb er ook lang over nagedacht ;p Ben nu wel dood moe, maar dat hebben we ervoor over!!! Xxx Babs
    ps. De pizza was lekker!
    pps. Chickens are you ready??!!!!!!!!!

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s