#254 RANDOM

Bij het ontbijt voelde ik me redelijk, tijdens Frans steeds slechter en midden in de wiskundeles hield ik het niet meer: ik ging naar huis. Ik had het koud en warm tegelijk en was over het algemeen gewoon erg beroerd. Na een dagje in bed kwam ik er even uit om huiswerk te maken, waarna ik besloot om vandaag maar gewoon snel een foto te maken. Dan was ik daar niet ook nog een uur mee bezig. Want die dagen zijn er hoor, dat ik met veel plezier een uur foto’s aan het maken ben van puntenslijpsel, een glas thee of een vriendin. Ander licht, stukje naar links, beetje uitzoomen… Dan ben ik zo een uur verder, met als resultaat de perfecte foto en een enorme puinhoop. Vandaag dus even niet, een willekeurige foto en dan naar bed. Maar willekeurig, dat bleek zo makkelijk nog niet. Ik keek mijn kamer rond en overwoog de mogelijkheden. De theekopjes in mijn kast die ik nooit gebruik. Buiten zag ik mijn broer die op zijn scooter de oprit op- en afrijdt, maar niet verder, bij gebrek aan rijbewijs. Optie één keurde ik af bij gebrek aan een leuk verhaal. Optie twee ging ook niet door, voordat ik mijn camera gereed had hield Mart het voor gezien. En ik geef hem gelijk hoor, zo lang is die oprit niet en de hele tijd heen en weer rijden gaat op den duur natuurlijk ook vervelen. Uiteindelijk presenteer ik in de categorie ‘random foto’s’: ….eehm. Ja. Eigenlijk een hoop random dingen bij elkaar, met daaronder een net zo willekeurig verhaal.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s