#251 MIENKE

Het is weekend, tijd voor een mini-party met Mienke. We negeerden GTST, keken de Voice maar gebruikten vooral onze eigen stem om er flink doorheen te kletsen omdat het nou eenmaal erg gezellig was. Dat was ook de reden dat Mienke nog eventjes naar huis moest bellen dat het iets later zou worden (en eigenlijk ook omdat ik nog een foto moest maken). Haar ouders bleken al te slapen. ‘Oh, dan moet ik misschien toch maar gaan,’ zei ze. We hadden het leuk gehad en wilden de volgende dag fris en fruitig weer op, dus stemde ik in. Die foto had ik inmiddels ook al gemaakt.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s