#243 REALLY NOT THAT BAD

In de tweede schoolweek is het verlangen naar vakantie bij velen al weer groot. Een hoop mensen hebben nog niet door dat je echt voor jezelf naar school gaat en dat het niet is om ons te pesten. Natuurlijk ben ik ook geen heilig boontje, ik heb vaak genoeg de pest in als ik door de zeikende regen moet fietsen, er nóg een SLO opgegeven wordt of ik voor het tweede jaar die leraar heb die mij echt niet mag (en vice versa). Maar na zo’n lange vakantie vind ik het eigenlijk nooit erg om weer naar school te gaan. Je ziet al je vrienden weer, kan nog net de restjes van je bruine kleurtje showen, komt er eindelijk achter wie BOO en MEH zijn en ook is er altijd wel iets te beleven – al moet je daar soms zelf voor zorgen. Een grote mond, vergeten agenda en een weddenschap leverden een meisje in een konijnenpak en twee traktaties op (dit zijn overigens drie verschillende, behoorlijke lange verhalen). En dan zitten we nu pas in week één – dat belooft wat voor de rest van het jaar.

One comment

  1. Haha, wat een wijze woorden :) Je hebt helemaal gelijk hoor. Het ligt ook deels aan jezelf hoe leuk school is vind ik, je moet er zelf met vriendinnen iets leuks van maken. Ik moet stiekem bekennen dat ik de middelbare school soms best mist hoor :P

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s