#242 NOT MINE

 

Nee, deze is inderdaad niet van mij, maar van mijn vader. Mijn laptopje gaf er ongeveer een week geleden de brui aan. Eerst stopte het internet ermee, en toen papa daar naar aan het kijken was hield ‘ie er helemaal mee op. Hij is nu weg voor reparatie, en dan merk je eigenlijk pas hoe vaak je een computer, maar vooral internet, gebruikt. Bij het maken van mijn huiswerk: fluctueren, wat was dat ook alweer precies? Even opzoe… Nee. Bij het klaarleggen van mijn kleren: wat voor weer wordt het morgen? Even buienradar check… Toch niet. Een beetje afkicken zou niet verkeerd zijn. Ik kan voortaan ook best eens een woordenboek onder het stof vandaan halen, of het weerbericht in de krant bekijken. Maar mijn telefoon is net zo snel gepakt, en een boekverslag volledig met pen schrijven zie ik al helemaal niet zitten. (Ja, ik weet dat dat tot een paar jaar geleden heel normaal was, maar waarom moeilijk doen als het tegenwoordig wel makkelijk kan?) Als mijn lieve papa dan ook nog zijn laptop beschikbaar stelt, is de keuze snel gemaakt: dan maar een junkie.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s