#239 DOING SOMETHING WRONG

Het is de zondagavond voor het begin van de tweede schoolweek, en ik doe overduidelijk iets fout. Ik heb namelijk nog maar één dagje les gehad, en loop nu al achter met mijn huiswerk. Nou wil het ook wel als je drie dagen school mist, waarin er meteen verslagen, literatuuropdrachten en ander huiswerk worden opgegeven. Ik zat dus lichtelijk in de stress. Na de werkweek had ik een supergoed humeur en heel veel leuke herinnering, en dat wilde ik absoluut niet verpesten. Ik volgde een goed advies op (‘Gooi er een schepje bovenop en besteed niet te veel aandacht aan de onbelangrijkere dingen,’), kreeg een smoesbriefje mee voor school (‘Na een intensieve week heeft Milou het weekend nodig gehad om bij te slapen en op krachten te komen,’)  en kon ook nog mijn stress-ei kwijt tijdens het maken van deze foto. Nadat die gemaakt was moest ik de hele puinhoop natuurlijk nog opruimen, en daar wordt ik altijd lekker rustig van.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s