#240 TIRED

In de vakantie maakt alles minder uit. Doe je een dag niets? Geen probleem, morgen is er weer één. Moet je nog veel doen? Maakt niets uit: je haalt het met met gemak en zonder stress omdat je het uit kan spreiden over zeven weken. Is het erg gezellig en ga je laat naar bed? Dan kan je de volgende dag uitslapen. Gisteravond ging ik ook laat naar bed, en niet eens omdat het zo gezellig was. Nee, er lag nog een heerlijke stapel huiswerk op mij te wachten. Vervolgens moest ik mijn kleren nog klaarleggen en wilde ik na die week kamp echt mijn haren een keer wassen. Als ik mijn tas niet ’s avonds in zou pakken had ik de volgende dag een probleem: vandaag dus. Dat had ik sowieso wel, merkte ik toen ik vanochtend van de trap af wankelde. Ik was zó moe. Gelukkig kan ik de weg naar school inmiddels dromen, want vandaag deed ik dat ook daadwerkelijk. Eenmaal op school viel het allemaal wel mee. Ik zit namelijk in een klas met 32 erg gezellige mensen waartussen je absoluut niet in slaap kan sukkelen, zelfs niet met zo’n handige ‘ik-ben-wel-wakker’ bril. Eenmaal thuis maakte ik een lijstje met de dingen die ik nog moest doen. ‘Frans opdracht 14 tot en met 18. Wiskunde bijwerken tot en met 28. Natuur- scheikunde lezen paragraaf één.’ Tenslotte iets wat makkelijk lijkt, maar dat toch niet altijd blijkt te zijn: ‘VROEG NAAR BED!’

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s