#238 NOT SO SMART (BUT A LOT OF FUN)

Ik weet het, ik weet het. Het is niet slim om na een werkweek (waarin je erg weinig slaap hebt gehad) ook nog eens bij een vriendin te gaan logeren. Maar ja, ik kon Babs toch ook niet alleen thuis laten zitten? We zouden het wel een beetje rustig aan doen. Ze praatte me bij over haar eerste weekje op school en met een schorre stem vertelde ik mijn verhalen over het brugklaskamp. Ook keken we een tv-programma over BN’ers die het tegen elkaar opnamen met schoonspringen. Ondertussen lakte ik mijn nagels, maar dat had ik beter niet kunnen doen: ik keek één keer naar mijn vinger en de sprong was al geweest. Zoveel miste ik nu ook weer niet, we keken het alleen maar bij gebrek aan beter. Door gebrek aan slaap besloten we vroeg naar bed te gaan. We kletsten nog wat, maar door gebrek aan stem ging dat op een gegeven moment ook niet meer en toen moest ik wel gaan slapen.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s