#234 WERKWEEK

Toen ik een tijdje geleden hoorde dat ik als minimentor mee mocht op werkweek sprong ik een gat in de lucht. Vandaag was het eindelijk zo ver. Mijn spullen gingen na het zeilkamp meteen uit de wasmachine mijn tas weer in. Ik wist dat ik iets ging vergeten, maar wat, daar had ik geen flauw idee van. Ik kon er nog even over denken, eerst nog een dagje les. Niet heel inspannend, de meeste leraren beginnen rustig. Rond een uur of zeven ’s avonds stouwden we de achterbak helemaal vol met koffers, tassen en slaapzakken. Wij pasten er zelf nog net bij en helemaal ingebouwd vertrokken we met zes minimentoren in één auto naar Baarlo. Daar ontmoetten we de anderen en legden we onze bagage op de kamer, waar we met z’n tienen zouden slapen. Vervolgens gingen we met vijf brugklassen het bos in voor Levend Stratego. Ik gebruikte mijn telefoon als zaklamp en maakte ook snel een foto, crappy of niet. Na het spel liepen we terug in het kasteel, waar het een lange tijd duurde voor iedereen stil was. Op de eetzaal werd het dat sowieso niet, want daar zaten wij met een boel minimentoren en leraren bij elkaar wat na te kletsen. Na middernacht zetten we het gesprek voort op onze kamer, waar het erg warm was. De ramen mochten niet open want ‘Dan komen er muggen binnen!’ Liever één nacht hitte dan een week lang jeuk, dus ging ik bovenop mijn slaapzak en viel ik in slaap.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s