#233 BACK TO SCHOOL

 

Plots kwam er een einde aan de vakantie die, zeker in het begin, eindeloos had geleken. Ik morde natuurlijk wel een beetje, maar school hoort er nou eenmaal bij, zo’n ramp is het echt niet. Bovendien vind ik het altijd heel gezellig om iedereen weer te zien en te spreken. Daar was genoeg tijd voor vandaag. We maakten kennis met onze mentor en nieuwe kinderen in onze klas. Er werd de nodige informatie uitgedeeld, zoals dat gaat op een eerste schooldag. Vervolgens veegden we het zweet van onze voorhoofden (ik was al weer vergeten hoe warm die klaslokalen zijn) en fietsten we naar de midgetgolfbaan. We kletsten, hingen wat rond, aten een ijsje en oh ja, we sloegen ook af en toe met een club tegen het balletje aan. Er gingen er een hoop van de baan, over het hek, maar ook genoeg het putje in. Na afloop fietste ik met Colette naar school voor een bijeenkomst van mijn minimentorklas, voordat ze morgen op kamp zouden gaan. Ik trof een boel kinderen die er allemaal wel zin in leken te hebben. Sommigen waren ook wel lichtelijk zenuwachtig. Wat ik overigens niet vreemd vond, dat was ik zelf ook. En net zoals ik drie jaar geleden stelden ze veel vragen over van alles en nog wat. Nadat alles beantwoord was fietste ik weer terug naar huis. De titel van deze foto is dan wel ‘Back to school’, maar in werkelijkheid heb ik dus geen boek opengeslagen.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s