#232 BACK TO SCHOOL PARTY

 

Het is altijd leuk om iedereen terug te zien nog voordat je naar school gaat. Je kan natuurlijk één voor één met je vriendinnen afspreken, maar met z’n allen tegelijk is het eigenlijk nog leuker. Colette was jarig geweest, kortom: tijd voor een feestje. En wel op de warmste dag in tientallen jaren, waardoor we bijna de hele dag in het zwembad te vinden waren. We kletsten over de vakantie, bewonderden elkaars bruine benen (ik dacht dat ik bruin was geworden, maar werd meteen uit de droom geholpen), lagen in de zon op het gras en genoten boven alles van de aller- aller- allerlaatste vakantiedag.

One comment

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s