#230 PARTY TONIGHT

 

Onze laatste dag zeilen was alweer aangebroken. Het beloofde een rustig maar leuk dagje te worden. Ik hing weer aan de trapeze, dit keer om boeitjes uit het water te hengelen die onze instructeur erin gooide. Nutteloos, wel erg grappig. ’s Middags bespraken we wat we zouden gaan doen voor de bonte avond. Iedereen kwam met ideeën, maar er ontstond geen concreet plan. Ach ja, we zouden het wel zien. Uiteindelijk kwamen we om half negen bij elkaar, met nog maar een half uurtje te gaan om iets te bedenken. Ik vond dat we wel iets moesten doen en iets fatsoenlijks ook, dus flanste ik een dansje in elkaar. ‘Vijf, zes, zeven, acht!’ schreeuwde ik met mijn laatste restje stem over het grasveld. ‘Nou even stil! Posities!’ Ja, ik moest even streng zijn, maar het resultaat was best leuk. ‘Nog een keer!’ werd er geroepen nadat we ons ding gedaan hadden. De bonte avond was overigens een gekkenhuis, maar wel heel leuk. Iedereen deed wel iets, en tussendoor werden er over en weer flauwe liedjes gezongen. We vluchtten even naar de kamer voor een groot glas water en een flinke spuit deo: we hadden het zo warm! En toen was het feest. Er was lekkere muziek, leuke mensen, we dansten en zongen onze kelen schor. Na afloop waren we dan ook veel te druk om te gaan slapen. We wilden doorfeesten, kletsen, lachen, schreeuwen – genieten van onze laatste avond en alles doen behalve naar bed gaan. De instructeurs zaten nog net niet met hun rug tegen onze deur (en het was nodig hoor). Er zat er dus niets anders op dan na te genieten van al het leuks wat al geweest was.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s