#227 CLUEDO AND A LOT OF CHIT CHAT

Net als gisteren werden we vandaag wakker gemaakt met een keiharde remix van Pata Pata, waardoor ik dat lied voor eeuwig zal haten. Slaapwandelen naar het ontbijt, kwart over negen op de steiger en daar gingen we. ’s Middags legden we aan in Sloten, één van de Friese elf steden, ook al is het met z’n 760 inwoners meer een dorp. Na een lunch met frietjes en een stop bij de supermarkt hesen we de zeilen weer. Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt wat we zoal doen op zo’n boot. Je zit aan het roer, bedient de fok of zit voorin – de chillplek waar je niets hoeft te doen dan genieten van de wind op je kop, het heen en weer deinen van de boot en af en toe een klets water in je gezicht. We snoepten ons een ongeluk, maakten het goed door af en toe een appel te eten en zongen we aan één stuk door liedjes, van Top 40 tot ‘Hela holala’ en weer terug. Verder viel er een hoop te bespreken, aangezien we elkaar pas een dag kenden. School, familie, vriendinnen, het kwam allemaal voorbij. Op de terugweg gingen het gespreksonderwerp over op schoenen en kleding. Onze (mannelijke) instructeur rolde met zijn ogen. Tsja, we blijven meisjes. We kregen snoep toegeworpen van een andere boot, waarbij het allemaal in het water viel. Het was niet erg: we oefenden man over boord met Moams. ’s Avonds deden we levend Cluedo, waarbij iedereen vals speelde. Ja, wij ook, onder het mom van ‘anders winnen we nooit’. Daarna nog even kaarten, wat drinken en met Pata Pata in ons achterhoofd op tijd naar bed.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s