#224 PREPARATIONS


Een echt zelfportret zit er niet in tijdens of vlak na het hardlopen. Dit dankzij mijn extreme tomatenhoofd, plus het feit dat mensen je raar aankijken als je langs de weg foto’s van jezelf gaat maken. Dat vind ik ook niet gek, eigenlijk. Maar op deze manier kan het ook, mits de zon schijnt natuurlijk. En dat deed hij, wat samen met een windje zorgde voor heerlijk weer om in hard te lopen. Dit alles ging vooraf aan een dag vol voorbereidingen met Merel. We wisten de dag er echt mee te vullen. Spullen inpakken, nog wat dingetjes kopen en ons vooral een heleboel dingen afvragen. Echter kwam het allemaal op hetzelfde neer: wat neem je in godsnaam mee als je een week op zeilkamp gaat? ‘Wat draag je onder zo’n zeilpak? Een bikini?’ is zo’n vraag die bij me opkwam. En dan komt je moeder ook nog binnen, die zegt dat een leren jasje echt niet handig is om mee te nemen en je beter een regenjas in kan pakken. Daar heeft ze een punt, dacht ik, om er vervolgens achter te komen dat ik niet eens een regenjas heb. Gelukkig is Merels zus vorig jaar ook op kamp geweest en kon ik haar overspoelen met vragen. Uiteindelijk bleek dat je geen bikini draagt onder zo’n pak. Ook kan je gewoon in je spijkerbroek en leren jasje die boot in, alleen als het regent heis je het zeilpak over je kleren heen. Ik verwacht dat het me heel leuk zal staan, maar waarschijnlijk zal ik het niet heel vaak dragen. Volgens de weersvoorspellingen wordt het net zo’n mooi weer als vandaag. Ik denk dat het, naast goed hardloopweer, ook wel goed zeilweer is.

One comment

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s