#220 COUSIN SLEEPOVER (PART TWO)

 

De volgende dag werden we wakker en besloten we naar de film te gaan. Na een snelle douche en ontbijt gingen we richting Tuschinski met de tram. Dat laatste vond ik helemaal niet erg. De vorige keer in Amsterdam hebben we het hele weekend op een fiets rondgecrost en dat ging prima eigenlijk, maar nu had ik een zware tas met logeerspullen bij me. Ook Lotte droeg nog een plastic tas met daarin een hoop van mijn rommeltjes. Tel daarbij op dat het bij vlagen keihard regende en zo kwam het dus dat ik deze keer niet zelf telkens moest uitwijken voor die trams, maar erin zat. Ik voelde me best cool eigenlijk met mijn geleende OV pas in plaats van zo’n toeristenkaartje. Bovendien hoef je die laatste niet in- en uit te checken en dat is juist zo leuk. Eenmaal in de bioscoop vroeg de man achter de balie of we nog iets lekkers bij de film wilden, het was namelijk een lange zit. Ja ja, leuke verkooptruc dacht ik. maar die man had gelijk: Batman the dark night rises duurde met voorfilmpjes bijna drie uur! Ik hoor je denken, is dat wel een geschikte film voor zo’n schattig meisje? Ik moet je heel eerlijk bekennen dat ik deel één en twee uit de reeks niet gezien heb. Ook dacht ik altijd dat je Batman met een D schreef, maar dan zou het een slechte man zijn in plaats van een superheld. Nee, bat is Engels voor vleermuis legde Lotte uit. Oh ja. Af en toe fluisterde ze me wat in over de verhaallijn of personages en zo kon ik het prima volgen. Ik heb niet eens de helft van de tijd door mijn vingers zitten kijken. (Ook doordat Lotte de film al eens gezien had. ‘Niet schrikken!’ zei ze af en toe, waarna ik toch schrok natuurlijk.) Na afloop liepen we naar het punt waar ik zou worden opgehaald. We werden één keer voorbijgereden door mijn lift, maar na een paar telefoontjes vonden we elkaar en reed ik na twee hele leuke dagen terug naar huis.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s