#219 COUSIN SLEEPOVER

 

Eens in de zoveel tijd plannen ik en mijn nichtje Lotte één of twee dagen om iets leuks te doen samen. (Ik twijfel trouwens altijd: nicht of nichtje? Nicht is logisch omdat Lotte ouder is, maar het klinkt een beetje raar. Nichtje klopt qua leeftijd dan weer niet, maar qua lengte wel). Meestal kom ik naar haar toe, in Amsterdam is nou eenmaal wat meer te beleven dan in Eindhoven en omstreken. Onze dag begon met een sprintje door de regen naar Inglot. Lotte bleek ook fan, we slaagden dus allebei goed. Ook kochten we een paraplu, waarmee we vervolgens over de Albert Cuyp slenterden. Af en toe schuilden we in een winkel achter de kraampjes, als onze parapluutje de hevige regen niet meer kon tegenhouden. We lunchten bij Bart en aten Taart bij m’n Tante, het schattigste en meest kitschige taartenwinkeltje ooit. De taart was er ook erg lekker, trouwens. ’s Avonds deden we het rustig aan met een filmavond. Met PS. I love you op de achtergrond lakte ik mijn nagels en zette Lotte mijn haar in de krul met van die rollers. Ik voelde me net een oma, maar het resultaat mocht er wezen. Al was het niet voor lang: na een hele gezellige dag en drie films gingen we naar bed en dat overleefden ze niet.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s