#216 PYJAMA DAY

Ik denk dat ik één keer eerder pyjamadag heb gehouden. Dat was ergens in 2007 denk ik, in de herfstvakantie. Er stond niets op het programma en de regen kwam al de hele week met bakken uit de lucht. Samen met Mart deed ik dus wat je doet op pyjamadag, namelijk de hele dag in je pyjama blijven. Vandaag was de tweede keer. Begrijp me niet verkeerd, Londen was super leuk, maar wel vermoeiend. Vroeg opstaan, auto, vliegtuig, metro, heel veel lopen en daarbij nog alle indrukken die je in je opneemt. Toen we ’s avonds thuiskwamen was ik helemaal op. De volgende dag stond Colette om half elf in mijn kamer. Ik had geluk dat Mart wel wakker was geworden van de bel, anders had ze voor een dichte deur gestaan. Ik rolde uit bed en trok mijn heerlijk zachte Londen trui aan. Eenmaal aan het ontbijt besloot ik dat ik hem de hele dag niet meer uit zou doen. Zoals je aan mijn gezicht misschien wel kan zien wordt je wel een beetje sloom van zo’n pyjamadag. Ik voerde dus vrij weinig uit, maar daar is het ook vakantie voor. Ik keek veel naar de Spelen, die eigenlijk de hele tijd wel ergens aan staan hier in huis. Nu is het extra leuk om te zien. Dan zie je mensen door het Olympisch Park lopen en denk je: ‘Hé, daar liep ik gisteren!’. Toen ik even naar het dorp ging hupte ik in mijn spijkerbroek, maar ik bleef bij mijn besluit: die trui bleef lekker aan.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s