#214 LONDEN

 

Ik keek op mijn klok: nog maar drie uur om te slapen. Dit lag aan het feit dat ik niet heel vroeg in bed lag, vervolgens niet kon slapen maar vooral dat ik de volgende op een extreem vroeg tijdstip op moest, namelijk kwart voor vijf. Gelukkig was dit het ook extreem waard, we gingen namelijk naar Londen! Zonder morren uit bed dus, hup in de auto naar Amsterdam. Om acht uur landden we op City Airport en lag de hele dag nog voor ons. Eerste stop: Abercrombie & Fitch. Voor diegene die hier niet bekend mee zijn, een korte omschrijving: A&F is een winkel waar het stikdonker is en keiharde muziek aanstaat waarop het personeel de hele dag staat te dansen of hun eigen parfum staat rond te spuiten. Uitsluitend knap personeel trouwens, ik vermoed dat ze daarop worden aangenomen. Van buiten lijkt de Londense vestiging eerder een soort bankgebouw, maar door de parfumgeur die je van een kilometer ruikt weet je dat dat het niet is. Wat maakt deze winkel een bezoekje waard? De leuke kleding die allemaal extreem zacht is. Zoals je misschien weet val ik daarvoor, we liepen dan ook met volle tassen naar buiten. De man met ontbloot bovenlijf die dan bij de uitgang staat en waarmee je op de foto kan is trouwens ook niet verkeerd. Nadat die foto gemaakt was gingen we verder. We liepen langs de chique winkels op Bond Street waar het totaal niet druk was, en vervolgens door Oxford Street waar het extreem druk was. ’s Avonds aten we bij het restaurant van Jaimy Oliver, waarna we nog een stukje door de stad liepen. De vijf Olympische ringen hingen aan de Tower Bridge, met de maan als zesde ring erboven.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s