#210 NOORTJE

Vandaag kwam Noortje langs. Ze gaat na de vakantie naar de brugklas van mijn school en dus ook naar het kerstgala wat daarbij hoort. Het is misschien nog een beetje vroeg voor een jurkje voor een kerstgala, maar bij mij hing het toch alleen maar in de kast. Sinds de brugklas ben ik in de lengte en de breedte gegroeid, dus hoe graag ik ook zou willen, ik kom er met geen mogelijkheid meer in. Dan maak ik er liever iemand anders blij mee, en zeker zo´n lieverd als Noortje. Een jonger zusje hebben lijkt me soms best gezellig, en al helemaal als ze een beetje op haar zou lijken. Als er iemand is die altijd zegt wat ze denkt, is zij het wel. Dit levert leuke gesprekken op, en vaak ook de slappe lach. Aan de ene kant is het jammer dat ik niet als minimentor met haar op werkweek ga, maar aan de andere kant is het misschien wel beter zo. Het zou best kunnen dat ik af en toe streng moet zijn tegen die brugklassers, maar daar ken ik Noortje te goed voor: ik zou denk ik alleen maar in de lach schieten.

One comment

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s