#208 PERFECT SUMMER DAY

In Dubai was het extreem warm, maar ik mocht niet zeuren want in Nederland was het weer, excuse my French, extreem klote. Toen ik thuiswam en de weersvoorspellingen aangaven dat het toch nog zomer zou gaan worden in Nederland bleek maar weer dat ik mezelf best een lucky bird mag noemen. Toen ik vandaag met Babs afsprak had ik datzelfde gevoel. Het was namelijk nog steeds zo’n goed weer, ik was met een lieve vriendin en we hadden de hele dag om te doen waar we zin in hadden. We zwommen, kletsten, aten beschuit met aardbeien, lakten onze nagels (geen succes met deze temperaturen: je kan het er zo afpellen), kletsten nog meer (we hadden elkaar vier weken niet gezien!), kregen extreem de slappe lach tijdens het maken van deze foto en sloten de dag, zoals het hoort in de zomer, af met een ijsje. ‘Nou lieverd, ik vond het echt superleuk vandaag,’ zei ik tegen Babs. Dat vond zij ook, dat moesten we snel nog een keer doen. Voor de komende dagen kleurde mijn agenda blanco. ‘Morgen weer?’

2 comments

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s