#205 IT DOESN’T LAST FOREVER

 

Het is voorbij met de vakantiefoto’s aangezien de vakantie voorbij is. (En dan bedoel ik de ‘op-vakantie-vakantie’. De ‘ik-ben-thuis-en-voer-vrij-weinig-uit-vakantie duurt nog vier weken.) Ik kan niet meer terugvallen op prachtige uitzichten of gigantische buddha’s als ik niet weet wat te fotograferen, dus val ik vandaag maar even terug op mezelf, al klinkt dat een beetje raar. Beter dan de achtertuin, en het werd sowieso wel weer eens tijd om een zelfportret te maken, de laatste keer was best een tijdje geleden. Bovendien blijft mijn (licht)bruine kleurtje meestal niet al te lang zitten, dan kan ik het maar beter even vastleggen, toch?

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s