#201 DADDY

Vandaag was papa jarig. We zijn eigenlijk altijd op vakantie op zijn verjaardag, wat zijn voor- en nadelen heeft. Iedereen heeft de hele dag de tijd voor je en je hoeft niet naar school of werk, maar bij gebrek aan cadeaupapier worden je cadeautjes ingepakt met wat er ook maar voor handen is (vloeipapier, en om het nog een beetje op te leuken maakte ik bloemetjes van gekleurde memoblaadjes). Er zijn een hoop dingen die maken dat ik heel blij ben met mijn vader, ik zal er een paar voor je opnoemen. Dat hij me nog steeds toetie noemt, miloet, mitoet of nog één van de andere talloze variaties. Dat hij altijd een schone zakdoek bij zich heeft, bereid is om te helpen met spreekbeurten, werkstukken en wiskundehuiswerk. Dat hij zegt dat hij me altijd en overal zal komen ophalen, ook al is midden in de nacht of later. Hij heeft zijn belofte al vaak genoeg waargemaakt. Lieve pap, ik hoop voor je dat ik nooit in Australië ga wonen.

3 comments

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s