#199 ONE MORE TIME

Nog één keertje het uitzicht, nu vanaf de 49ste verdieping van een gebouw op Hongkong Island. Het gebouw aan de overkant doet mee aan de lichtshow die elke avond om acht uur plaatsvindt. Gebouwen lichten dan op in allerlei kleuren, lasers flitsen door de lucht en er schijnt ook nog muziek te zijn, al heb ik die nog nooit gehoord. Klinkt behoorlijk spectaculair,maar wij vonden het best wel meevallen omdat het uitzicht, met al die honderden lichtjes, altijd al prachtig is. Op een foto is dat eigenlijk niet vast te leggen, maar ik doe toch maar een poging zodat ik niet zal vergeten hoe mooi het in het echt was.

One comment

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s