#197 RUBBER BOAT

Naar het strand gaan op zondag is een hele andere ervaring dan op een doordeweekse dag verblijven op de fijne strandjes van Hongkong. Hoewel het meestal erg rustig is – alsof Chinezen niet van de zee houden – trekken op zondag een boel families erop uit voor een dagje strand. Al lijkt de zee op zo’n dag meer op een zwembad: het is ongelooflijk hoeveel attributen iedereen mee het water in neemt. Al wordt het iets beter te geloven als je bedenkt dat het allemaal in eigen land gemaakt wordt- op ieder stuk opblaasbaar plastic staat immers made in China. Zwembanden, ligbedjes, zelfs hele luchtkastelen, drijven er in het water. Voornamelijk rubber bootjes zijn populair, zonder hoor je er eigenlijk niet bij. Hij moet trouwens wel geel zijn, anders val je alsnog een beetje buiten de boot…

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s