#193 DIFFERENT POINT OF VIEW

Eerst kregen we wat instructies: maak altijd je gordel vast, zwemvesten onder de stoel en niet meer zwaaien als de rotor draait – dan ben je je hand kwijt. We lieten ons vastleggen voor de helicopter, stapten in en daar gingen we. ‘Psgssgt heli 15376 to Hongkong South over psssggt.’ klonk er door mijn headset. We vlogen over vele gebouwen in de stad, vele schepen in de haven en vele eilandjes, oprijzend uit het water en compleet bedekt met groene bossen. We zagen plekken waar we geweest zijn; stranden, eilandjes en wegen die er toch weer heel anders uitzien vanuit een ander gezichtspunt. Ik had ook nog geluk met het beste gezichstpunt: ik mocht namelijk voorin naast de piloot zitten. Omdat met elkaar praten niet echt een optie is in een helicopter, keek ik af en toe maar even met een brede smile naar achteren om te laten merken dat ik het heel gaaf vond.

Meer foto’s op de Hongkong pagina!

6 comments

  1. Jeetje Milou, wat een mooie foto. Fer en ik hopen 22 juli de lucht in te gaan. Wij zouden 24 juni vliegen, maar toen was het te bewolkt. Dus nu maar duimen dat het volgende week wel lukt. Vooral nu ik deze foto zie!

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s