#191 HONGKONG BY NIGHT

Zoals beloofd, Hongkong by night. Ik vind het zo mooi, ik zou er bijna mijn gordijnen voor openlaten ’s nachts. Het ziet er bijna onecht uit, alsof er een fotoprint op het raam is geplakt. Ik weet dat het niet zo is, en je kan het ook zien doordat er continu wel ergens een lichtje knippert, of door de glinsterende weerkaatsingen in het water. Maar als ik schaamteloos in mijn onderbroek op de kamer rondhuppel besef ik toch niet echt dat er ook mensen mijn kant op zouden kunnen kijken. Nou zit de ene helft te ver weg om mij echt te kunnen zien, en de andere helft… ach, het zou wel heel onwaarschijnlijk zijn als ik één van hen ooit nog eens zou tegenkomen.

One comment

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s