#189 MUI WO

De naam van deze stad, Mui Wo, klinkt behoorlijk exotisch. Ook de foto doet misschien vermoeden dat het een soort onbewoond eiland was. Door het geduld van mijn familie kon ik die suggestie wekken: anders had er een Chinese toerist midden op de foto gestaan. In de praktijk was het dus anders, al was het er niet minder fijn door. Met ons gingen nog een boel andere mensen met de ferry naar dit kleine stadje op Launtau Island. Er waren bussen om mensen verder het eiland op te brengen, een marktje met snuisterijtjes en er was zelfs een McDonalds – verre van onbewoond dus. Ondanks dat, en het mooie weer, was het op het strand niet druk. Wij dachten dat er misschien wel iets in het water zou zitten, of er allemaal vieze beesten in het zand zouden liggen waardoor niemand er ging zitten. Het bleek allebei niet waar te zijn. Misschien kunnen Chinezen niet zwemmen?

Meer foto’s van vandaag staan op de Hongkong pagina, bij ‘&more’.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s