#186 TIME FLIES

We stapten het vliegtuig uit, recht de sauna in die Dubai heet. Van bovenaf zag het centrum er levendig uit, met vele lichtjes die de pikdonkere nacht in schenen. Eromheen was er door de duisternis echter niets te zien. In het daglicht waarschijnlijk ook niets dan zand, maar dat even terzijde. Het vliegveld bleek net zo verlaten. Vanaf bovenaan de roltrappen keken we uit over een immens grote hal met een waterval bij de liften, vele incheckbalies, een paar medewerkers en verder… niemand. Het verbaasde me niet echt, aangezien het één uur ’s nachts was, local time.
We sloegen een hoek om en plots was de stilte voorbij. Honderden mensen liepen door de gang van Dubai Airport. Alles was open – ook al was het midden in de nacht – en daar maakte iedereen volop gebruik van. Je kon het zo gek niet bedenken of het was te koop. Dingen die op de meeste vliegvelden wel te vinden zijn: parfum, cosmetica en eten bijvoorbeeld. Maar mocht je graag een 22 karaats goudstaaf willen kopen, dan kon dat ook. Of een kameel op ware grootte. Dan leverden ze hem ook nog thuis voor je af. Redelijk overdonderd door dit alles en daarnaast nogal brak van de vlucht, vergat ik bijna een foto te maken. Ik keek op mijn horloge: vijf voor twaalf. Ja, de tijd vliegt. Zeker als je er letterlijk tegenin vliegt. In Dubai was het inmiddels al twee uur ’s nachts, de volgende dag was al begonnen… Dan had ik mijn foto gemist! Maar wat geldt er als je op één dag in twee tijdzones komt? Aangezien het mijn project is bepaal ik dat natuurlijk zelf, en laat ik gewoon gelden wat mij het beste uitkomt.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s