#185 PACK UP

Pakken voor de zomervakantie is niet zo ingewikkeld. Ik trek alle luchtige kleren uit mijn kast, doe ze in een koffer en dat is het. In het kort, in ieder geval. In het lang ziet het er zo uit: mijn favoriete shirts gaan mee. Deze zijn voornamelijk wit, zwart met wit gestreept, wit met een print of… wit. Dan shortjes, voor bij mijn shirtjes. Een bikini, want daarin zal ik ook behoorlijk wat tijd doorbrengen. Verder belanden er een hoop schoenen in mijn koffer. Slippers, wandelschoenen – schrik niet, hieronder versta ik All Stars. Die sportschoenen zijn namelijk uitsluitend om in te sporten. Als ik ze daarbuiten aan zou doen kan ik net zo goed ‘TOERIST’ op mijn voorhoofd schrijven. Niet dat ik sowieso niet opval tussen alle Chinezen, maar goed. No offence tegen de mensen die ze wel dragen overigens, ze zitten namelijk heerlijk. Ook moet er nog een paar hakken in mijn koffer. Maar dan staan die zwarte natuurlijk niet bij dat witte jurkje… Zoals je ziet neem ik van elk paar maar één schoen mee, als oplossing voor mijn luxeprobleem. (Nee hoor, dat was alleen voor de foto.) Ook pak ik nog een paar boeken in, want al zet ik er ook wat op mijn iPad, het idee van een tastbaar boek vind ik wel fijn. Deze kan je tenminste met een gerust hart mee naar het strand nemen, zonder bang te hoeven zijn dat er zand tussen komt. Morgenochtend prop ik de hoeken en gaten van mijn koffer vol met sokken en ondergoed en dan ben ik klaar. Nadat ik mijn koffer opnieuw gepakt heb tenminste: fotogeniek pakken blijkt niet zo functioneel.

6 comments

  1. Haha ik vind inpakken altijd een drama maar sinds ik 2x een halfjaar naar het buitenland ben geweest is inpakken voor een weekje een peulenschil :p

      1. Dat probeerde ik de eerste keer ook, en heen lukte dat ook nog wel, maar ik kocht daar ook heel veel dingen dus toen moest ik opeens twee kledingkasten mee terug nemen zo ongeveer :p de tweede keer ging ik backpacken, geloof me, dan denk je er iets beter over na!

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s