#184 LACE

Kijk eens goed naar je droogrek en het zal je verbazen wat je tegenkomt. Mijn geliefde kanten topje is mooi als je ‘m aanhebt, maar blijkt nog veel mooier als ‘ie in het zonnetje hangt te drogen. Ben ik overigens erg blij mee, dat zonnetje. Natuurlijk ben ik dat altijd wel – zoveel schijnt ‘ie namelijk niet momenteel – maar nu heeft het nog een praktische nevenfunctie. Al mijn favoriete topjes, shirtjes en jurkjes kunnen nog snel even de was in en zijn vervolgens zo droog. Nat in mijn koffer was toch niet zo’n succes geweest.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s