#183 DON’T PUT YOUR FINGER IN IT

Ik ben een beetje aan het einde van mijn inspiratie wat mijn huis- tuin en keukenfoto’s betreft. Het is tijd voor een andere omgeving. Lucky me, we gaan bijna op vakantie. Tot die tijd zoek ik mijn heil in de tuin. Ons werd altijd nadrukkelijk verteld dat je je vingers niet in deze plant mocht steken omdat ze giftig zijn. Echter lijken ze ervoor gemaakt om het juist wel te doen. En zelfs de naam, vingerhoedskruid, geeft je het idee dat het totaal geen kwaad kan. Nu kan het dat ook niet echt, behalve als je, zoals kleine kinderen dat doen, graag je vingers in je mond stopt. Deze hommel kon het echter niets schelen: hij ging er gewoon van kop tot kont in, giftig of niet.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s