#182 CONTRADICTORY

20120630-171055.jpg

Vandaag was een dag van tegenstellingen. Mijn zonnebril ging op en af, op en af: dan was het bewolkt of regende het, dan scheen de zon. Overdag drentelde ik op mijn gemakje door de stad. Ik droeg een broek en shirt die zo lekker zitten dat ik er wel in zou kunnen slapen, een perfecte stadsoutfit samen met mijn All Stars. ’s Avonds dofte ik me echter op voor een concert in het Concertgebouw. Hakken, en zo’n jurkje met een rokje wat zo lekker zwiert als je erin ronddraait – ik kon het dan ook niet laten om het even te doen. Ook nam ik me voor om – in tegenstelling tot overdag – me mooi op te maken. Gouden tip: begin niet aan een smokey eye als je er eigenlijk geen tijd meer voor hebt. Het resulteert in een hoop stress en het uiterlijk van een panda. Ten slotte spreekt mijn foto mijn dag tegen. Want zo somber als dit plaatje er uitziet, zo leuk was mijn dag.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s