#181 ELLES

20120629-232616.jpg

Naar Amsterdam rijden om hoi te zeggen tegen papa en mama, om vervolgens weer terug te rijden. Keihard meezingen met muziek in de auto. Bomen klimmen, terwijl ik het eigenlijk niet durfde en hij het, vanwege problemen met zijn knie, beter niet had kunnen doen. Maar hij deed het toch. Na het zien van New Kids Maaskantje bezoeken, gewoon omdat het kan. Zomaar wat dingen die ik met Elles gedaan heb, tijdens één van onze weekendjes of op een willekeurig moment. Koeknuffelen staat nog op de agenda. Naast al deze dingen praten we over van alles en nog wat. De nodige meligheid natuurlijk, maar ook vaak genoeg een serieus gesprek. ‘Over dertig jaar houden we nog steeds ons jaarlijkse weekendje, maar dan moeten jullie me wel in mijn rolstoel voortduwen.’ heeft hij eens gezegd. Ik denk dat het zelfs dan nog net zo leuk zal zijn als nu. Met Elles is er namelijk never a dull moment.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s