#180 I’M A SURVIVER

I’m a surviver: vandaag gingen we met onze klas survivallen. En aangezien jij dit leest en ik dit heb geschreven, heb ik het blijkbaar overleefd. Al klinkt dat erg negatief: het was vooral erg gezellig. Ik beklom het ‘ding’ hierboven. Voor mij was het tot op zekere hoogte goed te doen, maar ik heb behoorlijk wat knietjes moeten lenen aan de kleineren onder ons. Daar ging het ook om, het was een teamwork opdracht. Het meisje hierboven was echter de enige uit haar groepje die verder kon en durfde, dus ging ze in haar eentje naar boven. Ook schoten we met pijl en boog, waarbij ik drie keer mijn pijl uit de coniferenhaag moest plukken en één keer midden in de roos schoot. Een lucky shot dus, maar ik was er niet minder trots om. Tenslotte maakten we kennis met het fenomeen wat ‘touwbaan’ heette, een ‘parcours boven water’, aldus onze instructrice. Een jongen uit mijn klas vond het logisch, een parcours ónder water was natuurlijk lastig geweest. De touwbaan bleek een vrij angstaanjagend groen moeras, met daarboven touwen, banden en planken waar je overheen moest lopen. We hoefden ons echter geen zorgen te maken, er was bijna nooit iemand ingevallen. Natuurlijk viel er iemand in. Gelukkig was ik het niet, en gelukkig voor het meisje dat het wel was waren er douches. Ik werd alsnog een beetje nat. Dat was toen ik met mijn billen op een steiger zat en mijn voeten in het meer, genietend van de zon, eigenlijk genietend van alles.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s