#179 AMSTERDAM WITH FRIENDS

Na het schoolfeest van gisteravond belandde ik pas rond half één in bed. ‘Who cares? Het is vakantie!’ zou ik meestal zeggen, maar vanochtend carede ik wel degelijk omdat ik al weer vroeg op moest. Vandaag stond Amsterdam op de planning, samen met Colette, Mélina en Carmen. Mijn keel was ook niet gebaat bij een avond lang meeblèren met keiharde muziek. Met een schor en sloom ‘Goeiemorgen…’ begon mijn dag. Ik dacht in de auto nog een beetje verder te kunnen dutten, maar dat werd natuurlijk niets, daar was het te gezellig voor. We begonnen bij Inglot, een Pools make up merk waar je een eigen oogschaduwpalette kan samenstellen. Alle kleurtjes liggen uitgespreid over een tafel en zo kies je de kleurtjes die je wilt, als een snoepzak in een snoepwinkel. Van al die kleurtjes word je ook net zo hebberig als een kind in een snoepwinkel, dat kan ik je vertellen. Verder zagen we nog een heleboel winkels, die we in Eindhoven natuurlijk óók gewoon hebben, maar in Amsterdam zijn ze toch vaak wat anders, mooier en vooral groter. Carmen kocht schoenen op de PC, wat vooral heel cool klinkt, want ze hadden gelukkig geen PC prijs. We eindigden op de Dam, compleet met levende standbeelden, vele Chinezen (of Japanners?) en massa’s duiven. Ze vlogen zelfs over mijn hoofd tijdens het maken van deze foto, maar gelukkig bleef ik vogelpoepvrij.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s