#176 DON’T WANT TO FORGET

Sommige dingen zijn zoals ze zijn en gaan zoals ze gaan. Verder denk ik er niet zo veel bij na. De route die ik naar school fiets, bijvoorbeeld. Chocotoffs bij de thee, gezamenlijk ontbijt op zondagochtend. Avonden waarop iedereen thuis is en we met z’n allen in de woonkamer zitten, te zien op bovenstaande foto. Iedereen heeft z’n eigen plekje, als een soort ongeschreven regel. Mart op de bank, bezig op z’n laptop. Mama in de grote stoel, een tijdschrift op haar schoot en koffie op een bijzettafeltje. Papa er tegenover, naast zich een kratje met dingen die gelezen moeten worden voor de maandagochtend erna. Na het maken van mijn foto’s duw ik Mart’s benen van de bank en plof ik neer. Dingen waarvan je later zegt: ‘Oh ja, zo ging dat toen.’ Doodgewone dingen, maar toch wil ik ze niet vergeten.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s