#175 ALL THE TIME IN THE WORLD

Vanochtend deed ik er twee uur over om mijn teen- en vingernagels te lakken, gewoon omdat het kon. Eén laagje op mijn tenen, even een blog lezen. Nog een laagje, even piano spelen met een blote voet op het pedaal. Een laagje op mijn handen, en niets doen dan op mijn nagels blazen en uit het raam kijken. Aan het eind van de vakantie ga ik liever naar school als mijn dagen er zo uit zien, maar nu vind ik het heerlijk dat er helemaal niets hoeft en ik overal zo lang of kort over kan doen als ik wil. Ik kan twee uur in mijn bed naar het plafond liggen kijken, mocht ik daar behoefte aan hebben. Ik kan de hele dag baantjes zwemmen in het zwembad. (In theorie dan, in de praktijk wordt dat wat lastiger.) En ik kan best vijf minuten in een tunnel blijven staan, wachtend tot er een fietser voorbij komt die mijn plaatje compleet maakt. Het is vakantie en ik heb alle tijd van de wereld.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s