#174 CHOICES

Het liefst zou ik iedere dag een geweldige foto plaatsen met een tekst om je vingers bij af te likken. Toch moet ik soms kiezen tussen beide, ook al zou ik het liever niet doen. Vandaag maakte ik foto’s van Babs waar ik wel tevreden over was. Maar een verhaal had ik niet echt. Ja, dat het Babs is die je ziet. Dat ze een lieverd is, fotogeniek bleek te zijn en we een gezellige middag hadden. Maar daar houd het op. ’s Avonds ging ik naar de musical van groep acht. Daar zou ik wel een heel kantje over vol kunnen schrijven. Dat het nog maar zo kort geleden leek dat ik daar zelf stond, en alles nog hetzelfde was. Gespannen gezichtjes in de coulisssen, extreme hitte onder de felle podiumlampen. Gedempt gesmiespel van achter de schermen, af en toe een ‘Ssshht!’ van de juf. En dan het laatste lied, iedereen in dezelfde shirts, luidkeels zingend en zwaaiend, want dat doe je bij een afscheid. Achteraf bloemen en trotse ouders. Ook hier maakte ik foto’s, en toen moest ik kiezen. Zoals ik eerder zei, op sommige dagen kies ik liever niet. Misschien had je het al gemerkt, maar vandaag is zo’n dag.

2 comments

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s