#173 DIEHARD

Woensdagmiddag, mijn eerste vrije middag. Na alle verhalen over mijn verlangen naar vakantie zal je misschien niet geloven wat ik gedaan heb, namelijk schoolspullen kopen. Behoorlijk diehard, ik weet het. Dit schooljaar is nog niet eens officieel voorbij, maar ik vind het gewoon leuk om te doen. Verse schriftjes, glad kaftpapier en een lege agenda, het liefst allemaal matchend bij elkaar. Omdat dit de derde keer is weet ik inmiddels erg goed wat wel en wat vooral niet te kopen. Ten eerste, géén multomap. Het lijkt makkelijk, al je spullen geordend bij elkaar. Mits ze geordend blijven, wat niet het geval is. Na een week zit het ding zo vol dat ‘ie continu uit elkaar ploft als je er al naar kijkt. Ook moet ik geen grote etui kopen: hoe groter die is, hoe meer onnodige dingen ik erin stop. Een ideale agenda heb ik nog steeds niet gevonden. Tot nu toe vielen die van mij voor het einde van het jaar uit elkaar. Deze keer kocht ik één mooie en een reserve voor als het weer misgaat. Ik zie nooit op tegen het nieuwe schooljaar, maar als je dat wel doet: zorg voor leuke spulletjes, dat maakt het allemaal wat beter.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s