#172 SUMMER FEELING

Hoe kan je de vakantie nou beter inluiden dan met gezellig eten met vriendinnen? De rest van de mensen die in de pizzaria zaten waren waarschijnlijk iets minder blij met ons en al het gelach en gekakel wat we veroorzaakten. Maar ach, zij zijn ook ooit jong geweest. We haalden nog een ijsje, wat voor mij gelijk staat aan zomer. ‘Wat zullen we gaan doen?’ was hierna de vraag. ‘Wat we willen. Morgen hoeven we toch niet vroeg op.’ En de dag daarna ook niet, en die daarna en daarna. Als je dan toch beslist je bed uit te rollen heb je de hele dag om te doen waar je zin in hebt, ook als dat niets doen betekent. Heerlijk, dat zomergevoel.

One comment

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s