#166 WATER AND INK

Mijn laatste lesdag van dit jaar was er gelukkig geen van acht uur, met vele slo’s of blokuren wiskunde. Ik juichte (in stilte) na mijn laatste les ooit van een leraar die bij menig scholier – inclusief mij – niet erg geliefd is. Toen twee uur Cultuur, waarvan de leraar gelukkig wel meegaat naar volgend jaar. Ik werkte met ecoline én Indische inkt, hield mijn kleren schoon (maar laten we het niet hebben over mijn handen, ik heb ze drie keer moeten wassen met WC Eend) en ontdekte dat inkt en water samen een heel mooi plaatje opleveren.

One comment

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s