#165 POST-IT COMMUNICATION

Meestal praten we gewoon met elkaar, hoor. Maar als je alleen thuiskomt is zo’n briefje ook wel gezellig. De haast van de schrijver – die op het punt stond om weg te gaan, maar toch nog even een teken van leven wilde achterlaten – is terug te zien in het haastige handschrift. Ook hoe de schrijver de lezer van zijn bericht inschat wordt duidelijk. Van mij wordt blijkbaar gedacht dat ik haastig de trap oploop en geen aandacht besteed aan wat er aan de treden kleeft – dat leid ik af uit het tweede briefje met de pijl erop. Of Mart wilde gewoon graag dat ik zijn berichtje zou lezen, dat kan natuurlijk ook.

 

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s